Goldfish is empowering sales force

Written by Jørgen Løwe June 30, 2015

Vi søker etter en målrettet og sulten ener som vil bidra til å nå våre ambisiøse mål. Du vil bli en viktig brikke i et midre team som har jobben som hobby. Vi gleder oss til å gå på jobb, og ønsker en kollega som gjør dagene enda mer inspirerende. Du vil selv være med på å utvikle egen stilling i takt med vår vekst og din egen utvikling.

Du vil tiltre som salgsassistent hvor du vil inngå i et innføring- og læringsprogram, hvor du er tiltenkt salgsansvar etter endt opplæring. Du vil raskt få ansvar for å drifte nettsider, og utvikle merkevaren i sosiale medier. Over tid vil du utvikle deg til å bli en viktig sparringspartner for valg av kommunikasjonsstrategier. Du vil umiddelbart tas med i alle faser ved et salg, fra messer til overlevering av ny båt. Du vil også vil få ansvar for presentasjon og salg av innbyttebåter. Over tid vil du få salgsansvar for region eller produkt i takt med egen utvikling.

 

See our Norwegian add here…

With you all the way

We give you direct access to people that live and breathe Goldfish. Our aftersales contacts and 24h duty-officers are wall-to-wall with production, design and sales.

Your Personal Dashboard

Goldfish Support HelpDesk

24/7/365 Emergency Service

10/5 Years Warranty

Support Program

MyGoldfish

Your personal MyGoldfish Dashbord

Log in

Goldfish Pre-Owned

Looking for pre-owned Goldfish?

Go to Listing

Goldfish HelpDesk

Questions? We have answers

Go to HelpDesk